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東京ディズニーシーではしご酒 / Barhopping at Tokyo DisneySea

こんばんは、ねこたろうです。ここ最近のインパークでは、ショーはほとんどないし、アトラクションにも乗り飽きたなぁということで、もっぱらお酒を飲んで過ごしていました。何日かに分けて飲んでるので、正確にははしご酒ではないんですが、ご紹介していきたいと思います。
Hi! These days, I am into drinking at Tokyo DisneySea. This is my log of barhopping.

 

まずはこちら。カフェ・ポルトフィーノのスパークリングカクテル、ワイン&アペロールです。アペロールはイタリアのリキュールですね。ベリーのトッピングが華やか、食前酒としてちょうどいい感じです。
Sparkling Cocktail with Wine and Aperol, at Cafe Portofino. Aperol is an Italian liqueur. Topped with berry, very fresh. It is good for aperitif.

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ニューヨーク・デリのホットワインは、もはや冬の定番だと思っています。赤と白、両方ありますが、赤ワインにはオレンジのスライス、白ワインにはドライアップルが入っていて、とてもフルーティーなんです。去年は何度も、ホットワインを飲みながらファンタズミックを見たなぁ。
Mulled wine at New York Deli is, I think, standard of winter at Tokyo DisneySea. Both red and white are available. Sliced orange in red wine, and dried apple in white wine. Very fruity taste. I often sipped it while watching Fantasmic!.

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こちらは、ケープコッド・クックオフのスパークリングカクテル、パッションフルーツリキュール&レモンです。パッソアというピンク色のパッションフルーツのリキュールと、ファンタレモンでできているようです。レモンゼリーと、レモンピール入り。かなり甘くて、ジュースじゃんって言っているうちに、酔っぱらうやつです。胃に膜を張ろうと思って(どれだけ飲む気だ)、一緒にニューイングランド・シーフードチャウダーも頼んでみました。すごくおいしいのでおすすめです。
Sparkling Cocktail with Passoa (Passion Fruit liqueur) and Lemon, at Cape Cod Cook-Off. Its base is Fanta Lemon flavor. Lemon jelly and lemon peel were also inside. Really sweet, but it is alchole drink, so please be careful of overdrinking. I also had New England Seafood Chowder with Mickey-shaped rusk. It was so good!

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カタン・ベースキャンプ・グリルには、キウイモヒートがあります。一般的なモヒートより、かなり甘い!もうちょっとすっきりしたやつ飲みたいなぁ。シェフのおすすめセットもいただきましたが、こちらはおいしかったです。ローストビーフが肉肉しくてよかった。デザートのアップル&シナモンのクランブルケーキも何気にうまい。また食べたいけれど、ロストリバーデルタはエントランスから遠いのが難ですね。
The cocktail sold at Yucatan Base Camp Grill is Kiwi Fruit Mojito. It is sweeter than normal mojito. I need dry one. When I visited there, I also had Chef's special menu. Roast beef was very juicy, so good. I loved apple and cinammon crumble cakes. I want to have them again, but the distance between park entrance and Lost River Delta, where Yucatan Base Camp Grill is at, is problem.

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バーナクル・ビルズのホットカクテルは、バーボン&ココア。のぞいてみたところ、バーボンはフォア・ローゼズでした。苦めのココアに、バーボンの風味がしっかり効いています。一番お酒感あるかも。丸いいちごチョコクラッカーみたいなものがのっていますが、これが甘く感じるくらい。これは気に入って、2度飲みました。
Hot cocktail at Barnacle Bill's is Bourbon & Cocoa. They use Four Roses as Bourbon. Bitter cocoa, and flavor of bourbon whiskey is great. The sweetness of strawberry chocolate cookies inside have a presence. I loved it so much and had twice.

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ハドソンリバー・ハーベストでは、ピーチゼリー&ウイスキーのスパークリングカクテルをいただきました。甘さ控え目。レモンピールが入っていてさわやかなので、夏に飲みたい感じ。と思ったら、12/25で販売終了だそうです。また夏に戻ってきてほしいな。
I had Sparkling Cocktail with Peach Jerry and Whiskey, at Hudson River Harvest. Less sweet, and very fresh with lemon peel. I think it is good for hot summer days. But it was already finished selling at Dec. 25th. I hope it will come back next summer.

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最後は、ドックサイドダイナーのスパークリングカクテル、ソルティライチ&タピオカです。こちらはまた、あまあま系カクテル。普段からカクテルを良く飲む人向けかな。ここは、キリン一番搾りも置いてあるので、甘いの苦手な人もご安心ください。
The last is Sparkling Cocktail Salty Lychee and Tapioca at Dockside Diner. This is sweet cocktail. I think it is good for sweet cocktail lover. If you don't like sweet drink, you can also get beer there!

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けっこうたくさん飲んだ気でいたんですが、まだあるんですよね。。。年パスないのに。しばらくは、冷たいものを飲むには寒いですしね。また春になったら再開したいと思います!しかし、その頃にはメニュー変わってそうな気もします。あぁ、終わらない・・。
I thought I had many, but there still are many menu at Tokyo DisneySea. It became cold to drink, so I will be back there and try more menu when spring comes. Around then there may be additional new selections? Never end...

 

 

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